Smuk kvinde med pæn hud

Giv hende produkter til en pæn hud

Engang var det en rigtig dårlig idé at give en kvinde gaver, der insinuerede, at alderen snart ville kunne spores i hendes ansigt. En antirynkecreme var f.eks. no-go.

Men i dag ved enhver kvinde, hvor vigtigt, det er at pleje hud og krop, hvis rynker, cellulitis og lignende skal holdes på et minimum. Så giv hende trygt en af gaveidéerne herunder, som vil holde hendes hud ung og smuk.

Alle kvinder elsker at få ansigtsbehandlinger, pedicure, manicure, massage og lignende skønhedsbehandlinger. Så det er en god vej at gå, når du skal give den perfekte gave til den moderne kvinde, der passer på sin krop.

Den slags gaver kan så godt være lidt pebrede i prisen, men er dit budget til det, så er det helt sikker den gave, der giver dig flest point i hendes bog.

Heldigvis findes der også plejende produkter, som hun selv kan bruge derhjemme, og de falder også altid i god jord, for kvinder ved godt, hvad kvalitet koster.

Behandling med Dermaroller

Dermaroller er det nye sort, og det er kommet for at blive, når det handler om at mindske rynker, cellulitis, poser under øjnene, ar og lignende og dermed holde huden ung og smuk. En sådan behandling kan foretages af en professionel eller af kvinden selv derhjemme.

Så giv hende enten en professionel Dermaroller-behandling, eller giv hende produkter og værktøjer til selv at gøre det eller at gøre det sammen med en god veninde. Veninden er måske dig?

Laserbehandling

Laserbehandlinger kan også være medvirkende til at få en pæn hud, hvis skaden er sket. Laser kan fjerne karsprængninger i huden, pigmentforandringer, ar, strækmærker og uønsket hårvækst.

Til denne gave skal du også være gavmild, når du svinger betalingskortet.

Vitamintilskud til den flotte hud

Nogle kvinder får hudproblemer – f.eks. fedtet og uren hud – på grund af hormonelle forstyrrelser. Det kan være pga. stress, efter en fødsel eller i forbindelse med overgangsalderen.

Der er forskel på kvaliteten af vitaminer. Her følges pris og kvalitet ad. Vitaminer fås i mange forskellige former. Som piller, som flydende og som indhold i cremer, tonics og andre hudplejemidler.

Den flydende form og pillerne indtages og arbejder altså indefra, hvor cremer, tonics og andre hudplejemidler arbejder udefra.

Har hun stadig en smuk og spændstig hud, er det helt perfekt med en god creme, der anvendes dagligt eller om aftenen, inden hun skal i seng. Giv en gave, der holder – giv hende en smuk og spændstig hud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *