En videobog er en personlig julegave, der bliver ved med at give

Play ikon
En videobog er en personlig julegave, der bliver ved med at give
Henrik Andersen
-
30/09/2021
-

Det kan være svært at blive ved med at finde på gode personlige julegaver til hende, du holder af.

Hvis du gerne vil give hende en anderledes julegave, som hun med garanti sent glemmer og vil sætte pris på i lang tid, så bør du overveje en videobog. Det er en fysisk bog med indbygget skærm og knapper, hvori du kan uploade billeder og videoer fra jeres mange mindeværdige stunder sammen.

En personlig julegave, der minder hende om jeres minder

Videobogen kan indeholde alle jeres yndlingsbilleder og -videoer fra de mange fælles oplevelser, I har haft. Med den i hånden er det nemt og bekvemt at mindes. I kan nemt skifte mellem billederne og videoerne samt trykke på pause eller skrue op og ned for lyden vha. de indbyggede knapper under skærmen.

Og I kan løbende opdatere og udskifte indholdet i videobogen, så I hele tiden fylder den med nye, mindeværdige stunder. På den måde er det en meget personlig julegave, der får hende til at mindes jeres tid sammen.

Personliggør julegaven endnu mere med et velvalgt design

Du kan fuldstændig skræddersy indholdet af videobogen, og samtidig kan du vælge mellem mange forskellige designs af omslaget. Du kan fx vælge Vores Minder-designet, der både fås som lyst, farvet eller mørkt omslag.

Er den heldige gavemodtager til det mere eksklusive look, er de læderindbundne videobøger oplagte. Og skal videobogen virkelig være en personlig julegave, kan du selv designe omslaget ved at tegne direkte på et hvidt omslag.

Bestil din personlige julegave til hende, du holder af, direkte i Videobogs webshop allerede i dag, så du har tid til at fylde den med gode minder inden jul.

Find flere gode julegaveideer til hende her.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et SuperGavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!