3 julegaveideer til den miljøbevidste kvinde

Kvinde med julegave
3 julegaveideer til den miljøbevidste kvinde
Henrik Andersen
-
28/07/2021
-

At give en gave betyder uundgåeligt, at du bidrager til mere forbrug. Samtidig udledes der mere CO2, jo mere der produceres. Så er det overhovedet muligt at give en gave til den miljøbevidste kvinde? Det er det!

Flere og flere brands er nemlig begyndt at fokusere på bæredygtighed. Hvor nogle brands fokuserer på at genanvende materialer, fokusere andre på at give et transparent indblik i deres produktion. Og i begge tilfælde er der et fokus på at gå væk fra den “hurtige mode” og i stedet producere ting, der holder, og som kan blive brugt i mange år. 

Og det har aldrig været mere vigtigt at støtte op om bæredygtige tiltag. Derfor kan du her finde 5 bud på en miljøvenlig julegave til kvinden i dit liv.

Hudpleje til ansigtet

Hudpleje og ansigtscremer er altid en sikker vinder, uanset om det er til din kæreste, mor eller veninde. Og her er det danske brand Karmameju et rigtig godt bud.

De er en grønhjertet visionær indenfor hudpleje, og produkterne bliver produceret med respekt og ansvarsfølelse overfor naturen.

Vælg mellem tre ansigtscremer til den fedtede, tørre eller sensitive hud. De er spækket med gode og naturlige ingredienser som antioxidanter, hyaluronsyre, planteekstrakter og æteriske olier. 

Invester i et møbel

Hvis du vælger det rigtige møbel, kan det holde i mange år. 

Derfor kan det godt være en bæredygtig investering at købe et møbel i gave.

Men hvilket møbel skal du vælge? Og hvilken stil og udtryk er det rette?

Gå efter et stilfuldt kvalitetsmøbel, der skaber hygge og elegance i hjemmet. Og i stedet for at fokusere på et møbel, der tager udgangspunkt i en hurtig trend, kan du gå den sikre vej, og fx investere i et vitrineskab.

Et enkelt vitrineskab er designet til at kunne bruges i flere rum, og skabt til at være en del af en større helhed af indretningen. 

Økologisk tøj

Der er masser af brands, der efterhånden er begyndt at fokusere på en mere bæredygtig produktion af tøj. Og her er det tøj-klassikere som basic t-shirts, toppe eller træningssæt.

De klassiske items går aldrig af mode, og de kan være en yderst værdifuld genstand i enhver kvindes garderobe, hvis kvaliteten er god.

Den helt store tøjtrend lige nu er joggingsæt. De er over det hele i gadebilledet og i mange forskellige farver. Køb et økologisk sæt i julegave og indbyd til en afslappende og hyggelig jul. 

Copyright 2022 - Pilanto Aps